Wybierz język

Technologie związane z ochroną osób i środowiska

Witamy w Centrum Prasowym DuPont Protection Technologies. Stosujemy zaawansowane technologie, posiadamy zróżnicowaną gamę produktów, a nasze zakłady produkcyjne i ośrodki badawczo-rozwojowe działają na całym świecie. Oferowane przez nas rozwiązania pomagają chronić życie, zdrowie, środowisko oraz procesy technologiczne.
Najnowsze informacje prasowe wkrótce!

Ostatnie wiadomości

15/5/2015
DuPont i Reebok współpracują przy nowej kolekcji Reebok CrossFit®
DuPont Protection Technologies (DuPont) i Reebok International (Reebok) ogłosiły podpisanie wieloletniej umowy licencyjnej na używanie znaków handlowych DuPont™ Kevlar® i DareBigger™. Nowa kolekcja Reebok CrossFit® na sezon lato 2015 powstała przy wykorzystaniu zaawansowanego materiału firmy DuPont i będzie mieć premierę w czerwcu bieżącego roku.
Polski

4/2/2014
DuPont wprowadza aplikację do pobierania aktualności z życia firmy
Nowa aplikacja DuPont EMEA News umożliwia dostęp do najnowszych publikacji, filmów i infografik dotyczących działalności firmy w Europie, na Bliskim Wschodzie i w Afryce. Jest dostępna dla urządzeń z systemem iOS i Android.
Polski Nederlands English Italiano Español

3/2/2011
DuPont wprowadził na rynek innowacyjny materiał niepalny do produkcji odzieży ostrzegawczej
1 lutego 2011 - Na rynku jest dostępne nowe rozwiązanie firmy DuPont, Nomex® ProVis. Nomex® ProVis jest przeznaczony dla pracowników, którzy muszą być dobrze widoczni, a jednocześnie chronieni przed działaniem płomienia oraz wysokiej temperatury.
Polski English Français Deutsch Italiano Español

Nagłówek:

Tekst artykułu:

Branża:

Organizacja:

Od dnia:

Do dnia:

Pomiń wiadomości w języku angielskim: